Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
příběhy ze života

Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Elena: Na falešné stopě - 20%
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
167 Kč
Heartland: Cesta domů - 20%

Začátek skvělé série, která se stala předlohou slavnému televiznímu seriálu. Koňská farma Heartland, ukrytá v kopcích Virginie, je jedinečným místem, kde se hojí jizvy minulosti a týraní a vystrašení koně se zde učí znovu důvěřovat lidem.

příběhy ze života
Ukázky

Heartland: Cesta domů

189 Kč
151 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
příběhy ze života
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
příběhy ze života
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Vánoční hvězdička - 20%
Ela miluje koně nade všechno. Hodně o nich ví, a kdyby mohla, byla by ve stájích od rána do večera. Jenže tohle holky z její třídy vůbec nechápou. Ela jim připadá nudná a obyčejná. To už se ale brzy změní.
příběhy ze života
Ukázky

Vánoční hvězdička

229 Kč
183 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
příběhy ze života
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Navždy s láskou Lara Jean - 20%
(1x)
Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, jaký si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se na léto vrátila domů. Lara nechce, aby se něco změnilo, ale ví, že jinak to nepůjde.
příběhy ze života
Ukázky

Navždy s láskou Lara Jean

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>