Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
příběhy ze života

Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Bára krotí rodinu - 20%
Báře je třináct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Jenže má samozřejmě rodinu a ta je pěkně praštěná. Když se k nim nečekaně nastěhují dva nezvaní hosté, nastane totální chaos. Nafoukaná sestřenice Marcela a její bráška Ivoš u nich mají strávit celé letní prázdniny.
příběhy ze života
Ukázky

Bára krotí rodinu

209 Kč
167 Kč
Divočarka: Dcera krve - 20%

Úchvatné pokračování magické fantasy prodané do více než 17 zemí světa Některá zvířata jsou nebezpečná. Můžou tě i zabít!“ varuje maminka Kláru. Ta ovšem nepřestává věřit v dobré srdce každého tvora.

příběhy ze života
Ukázky

Divočarka: Dcera krve

189 Kč
151 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Hugo a Vánoce pod psa - 20%

Vánoce bez rodiny a lahodných perníčků? To je snad zlý psí sen! Hugo je rozkošný, věčně hladový francouzský buldoček, který miluje svoji rodinu. Potom, co začnou jeho páníčci říkat slova jako loď, zámek a Francie, Hugo pochopí, že se na Vánoce někam pojede.

příběhy ze života
Ukázky

Hugo a Vánoce pod psa

229 Kč
183 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
příběhy ze života
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Psí průšviháři –  Uštěkaný  jezevčík - 20%
Charlie si vždycky přál svého vlastního pejska a Král je přesně ten pes, jakého si vysnil: hravý a věrný. Jeho velká oddanost však přináší i nemalé komplikace. Žárlí totiž na každého, kdo se k jeho páníčkovi přiblíží. Odhání Charlieho bratry, jiná zvířata i lidi.
příběhy ze života
Ukázky

Psí průšviháři – Uštěkaný jezevčík

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>