Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
ženy

Tajemství z Osvětimi - 11%
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
ženy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
319 Kč
Odstřelovačky z II. světové války
V roce 1942, kdy si východní fronta vyžádala životy několika milionů sovětských vojáků, začala Rudá armáda do služby povolávat desítky tisíc žen, většinou ve věku kolem dvaceti let, aby pomohly bránit zemi proti nacistické invazi.
ženy

Odstřelovačky z II. světové války

179 Kč
Bez súhlasu.txt - 11%

Monografia Bez súhlasu.txt je súborom 7 textov 10 autoriek, ktoré v prostredí Slovenska a Česka pojednávajú o kultúre znásilnenia.

ženy

Bez súhlasu.txt

297 Kč
264 Kč
Voda, která hoří - 11%
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ženy
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
439 Kč
Život v utajení - 11%
(3x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy

Život v utajení

296 Kč
263 Kč
Hornické vdovy - 11%
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
271 Kč
Odložený život - 11%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy

Odložený život

323 Kč
287 Kč
Být sama sebou - 11%
(1x)

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové.

Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob.

ženy

Být sama sebou

314 Kč
279 Kč
Jazzová baronka - 20%
Nica Rothschildová měla vznešený původ, rodinu i bohatství.
ženy
Ukázky

Jazzová baronka

297 Kč
238 Kč
Nikdo nás nečekal - 11%
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
ženy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>