Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
ženy

Odsouzená talentem
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány.
ženy

Odsouzená talentem

224 Kč
Ženy, které mi nedají spát
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

ženy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
Dům v Bretani
(20x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

242 Kč
Katka
(3x)
Sestupná spirála narkotik, krádeží, prostituce a celkového chátrání. A jenom občasné záblesky odhodlání s drogami skoncovat. Tak vypadala každodenní realita Kateřiny B. v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové z roku 2009.
ženy

Katka

269 Kč
Reniin deník
15. července 1942, středa

Pamatuj si tenhle den; pamatuj si ho dobře. Budeš o něm vyprávět budoucím generacím. Od dnešních 8 hodin jsme uzavřeni v ghettu. Tady teď žiju. Svět je ode mě oddělen a já jsem oddělena od světa.
ženy
Ukázky

Reniin deník

358 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
ženy

Krvavé jahody

260 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
My, holčičky v Osvětimi
Více než rok před koncem války se dostávají do koncentračního tábora Osvětim, bezbranné a nevědomé jsou vrženy do toho nejodpornějšího mechanismu nacistické vyhlazovací mašinerie.
ženy

My, holčičky v Osvětimi

278 Kč
Zabít není snadné
Oceňovaná nizozemská spisovatelka Wilma Geldofová zpracovala ve svém románu osudy nejmladší válečné odbojářky své země, Freddie Oversteegenové, která se ve čtrnácti letech aktivně zapojila do boje proti nacistům.
ženy

Zabít není snadné

350 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>