Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
stavba a úpravy

Domácí minizahrádky - 11%

Vyrobte si vlastní kousek zeleně, který vám opravdu vydrží. Taky vám chcípne každá kytka, kterou si domů přinesete, protože zalívání má prioritu číslo 324? Ale touha po zeleni vás stále neopouští? Domácí minizahrádky jsou přesně to, co potřebujete.

stavba a úpravy

Domácí minizahrádky

359 Kč
319 Kč
ETA v životě našich domácností - 11%
Jak se proměnila česká domácnost za 80 let? Místo klepání koberců na dvorku vysávání v panelovém bytě, místo těžkého rozžhaveného závaží lehká žehlička, místo posilování s měchačkou šlehání mixérem či v kuchyňském robotu, místo otevřeného ohně moderní gril a elektrický vařič. V našich končinách patří ke slovu domácnost tři písmena: ETA. Každý si vybaví s určitou obměnou ten vysavač, ten mixér, tu žehličku…
stavba a úpravy

ETA v životě našich domácností

449 Kč
399 Kč
Řez a tvarování dřevin - 11%
Řez je nezbytný nejen tehdy, chcete-li vytvořit pěkně tvarované keře nebo mít pěstěný živý plot, ale je důležitý i pro zdravý růst dřevin.
stavba a úpravy

Řez a tvarování dřevin

269 Kč
239 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 11%
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
stavba a úpravy

Domečky pro včely a užitečný hmyz

206 Kč
183 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Betonové dekorace - 11%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton.
stavba a úpravy

Betonové dekorace

179 Kč
159 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
stavba a úpravy

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Moderní dřevostavba - 11%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
stavba a úpravy

Moderní dřevostavba

296 Kč
263 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
stavba a úpravy
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
stavba a úpravy
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>