Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
stavba a úpravy

Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
stavba a úpravy

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Feng šuej pro moderní život - 11%
Tato praktická kniha vás přesvědčí o tom, že pomocí feng šuej můžete přinést do svého domova klid, rovnováhu a harmonii tolik potřebnou uprostřed uspěchaného a vypjatého životního stylu dnešní doby.
stavba a úpravy

Feng šuej pro moderní život

260 Kč
231 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
stavba a úpravy
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Snad každý z nás má doma květiny. Zelené rostliny se staly součástí našeho života. V knize čtenář nejen najde rostlinu, kterou má na stolku nebo za oknem, ale také jej provede jejím původem a v neposlední řadě mu ukáže, jak rostliny pěstovat.
stavba a úpravy

Pokojové rostliny

359 Kč
319 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
stavba a úpravy
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
stavba a úpravy
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Zahrady v japonském stylu - 20%
Kniha vám pomůže naučit se včlenit prvky japonských zahrad do českého prostředí, které klade na pěstování exotičtějších rostlin jiné nároky.
stavba a úpravy
Ukázky

Zahrady v japonském stylu

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5