Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
psychologie

Umělcova cesta - 11%
(3x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie

Umělcova cesta

320 Kč
284 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
psychologie

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Deprese jako řeč unavené duše - 11%
Autor zkoumá psychodynamiku deprese. Tato dynamika probíhá podle velmi jednoduchého vzorce rozporu mezi vlastním očekáváním a subjektivní realitou. Může to být manželství, které spěje k rozvratu, kopec viny nebo ztráta perspektivy v zaměstnání.
psychologie

Deprese jako řeč unavené duše

349 Kč
310 Kč
Portrét pro Lou, Sabinu a Marii - 11%
Portréty tří žen, ve stínu největších osobností psychoanalýzy neprávem dlouho přehlížených a pak zapomínaných, příběhy Lou Andreas-Salomé, Sabiny Spielreinové a Marie Bonapartové.
psychologie

Portrét pro Lou, Sabinu a Marii

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 296 položek
<< < 1 .. 28 29 30