Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
ostatní

Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
ostatní
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
ostatní
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Svíčky - 20%
Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované.
ostatní
Ukázky

Svíčky

118 Kč
94 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
ostatní
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
ostatní
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
ostatní
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Bambusy a jejich pěstování u nás - 20%
Kniha přináší spoustu nových, seriózních informací, které pro čtenáře shromáždil zkušený pěstitel bambusů a majitel firmy specializující se na jejich pěstování.
ostatní
Ukázky

Bambusy a jejich pěstování u nás

149 Kč
119 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
ostatní
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 365 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 > >>