Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
partnerství

Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Anatomie lásky - 11%
Vztahy otec-dcera, matka-syn a jejich trvalé důsledky. Psycholog a zkušený odborník na partnerské vztahy ve své Anatomii lásky uvádí předpoklady pro vytvoření vztahu, který by bylo možno za šťastnou lásku označit.
partnerství

Anatomie lásky

323 Kč
287 Kč
Tantrická masáž - 11%
Tantrické masáže se vyznačují smyslnými doteky a pečlivými cvičeními. Pomocí jednoduchých technik zažijete novou formu intimity a ponoříte se do kouzla eroticky svůdného momentu.
partnerství

Tantrická masáž

448 Kč
398 Kč
A Foreigner’s Guide to Czech Family Law - 11%

This practical handbook about Czech family law is designed for the general public, especially for those in love, for engaged couples, partners, couples that are breaking up or divorcing, and for the interested public, such as parents.

partnerství
Ukázky

A Foreigner’s Guide to Czech Family Law

233 Kč
207 Kč
Novomanželé - uživatelská příručka - 11%

Jak přežít novomanželské období, zařídit byt, oblíbit si tchýni a mnoho dalších rad. Konečně svoji! Řekli jste své ano, snědli svatební dort, odjeli na líbánky. Manželství začíná! Založení společného účtu, pořízení bytu, budování rodinného hnízda...

partnerství
Ukázky

Novomanželé - uživatelská příručka

269 Kč
239 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
partnerství

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Rudý měsíc - 11%
Miranda Gray připomíná současným ženám, že k jejich životu patří neodmyslitelně a typicky cykličnost, a vede je k přijetí a projevení vášnivosti, nadšení a tvořivosti podporované cyklem.
partnerství

Rudý měsíc

268 Kč
238 Kč
Tajná tantrická cesta lásky - 11%
(1x)
Mimořádná kniha představující pohled soudobého tantrického mistra na lásku, intimitu a vztahy. Vydaná v sedmi jazycích a prodávaná po celém světě je Tantrická cesta lásky mnohými považována za nejlepšího průvodce k duchovnímu milostnému vztahu.
partnerství

Tajná tantrická cesta lásky

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>