Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
detektivky

Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
detektivky
Ukázky

Nůž

389 Kč
Druhý život pana Roose - 30%
(1x)
Když bylo Antemu Valdemaru Roosovi dvanáct let, spáchal jeho otec sebevraždu. Valdemar od té doby vytrvale volil v sázkové kanceláři stejnou kombinaci čísel.
detektivky
Ukázky

Druhý život pana Roose

279 Kč
195 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
Svatba duchů
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
Nejhorší obavy
Oblíbená komisařka Marie Výrová ze série Detektivové od Nejsvětější Trojice se vrací.
detektivky
Ukázky

Nejhorší obavy

229 Kč
Loď s otroky
Populární žurnalista Josef Klíma napsal detektivní román o investigativním novináři, který odhaluje skrytá tajemství politiky. Román je zrcadlem české společnosti po sametové revoluci, kdy se teprve formují pravidla demokracie a tržní mechanismy.
detektivky
Ukázky

Loď s otroky

349 Kč
První padlí - 30%
(3x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
detektivky
Ukázky

První padlí

299 Kč
209 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
detektivky
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 30%
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
66 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 367 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>