Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.
Zvídavý kukaččí kluk Kukku má spoustu otázek, a navíc pořád hlad, a tak se vydal do světa na průzkum. Po cestě ochutnával, co se dalo, až se nakonec vrátil se sbírkou svých nejoblíbenějších receptů. Všechny mají jedno společné – jsou tak jednoduché.
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
Cancák autora Matěje Pospíšila nebyl plný canců od jeho kamarádů, trampských souputníků, ale byl celý počmáraný recepty. Tu něco na oheň, tu jídlo z milovaných houbiček, pomazánky do vlaku, nějaká ta polívka z kotlíku...