Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
neobyčejné osudy

Zlatý boss, který chodil bos - 11%
(1x)
Poznejte muže, který předpověděl současnou ekonomickou krizi - a vydělal na tom jmění. Pavel Ryba se stal největším prodejcem stříbra v Evropě a největším hráčem na trhu zlata u nás.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zlatý boss, který chodil bos

329 Kč
292 Kč
Tajemství z Osvětimi - 11%
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
neobyčejné osudy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
319 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
neobyčejné osudy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy - 11%
(1x)
Rukopis knihy Ivana Jonáka vznikl mezi roky 2005 až 2011 při jeho několikaletém pobytu ve vězení, kde si odpykával trest za nájemnou vraždu své manželky.
neobyčejné osudy

Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy

404 Kč
359 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
neobyčejné osudy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
I já se toulal ulicemi Manhattanu - 11%
(1x)
O městě, které nyní nikdy nespí. Nebylo tomu tak ale vždy.
neobyčejné osudy
Ukázky

I já se toulal ulicemi Manhattanu

504 Kč
448 Kč
Poslední palác - 11%
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.
neobyčejné osudy

Poslední palác

358 Kč
318 Kč
Pravomil Raichl - 11%
(1x)
Kniha Jaroslava Čvančary Pravomil Raichl – život na hranici smrti vychází ve druhém vydání. Je historickou, zčásti memoárovou publikaci, obsahující přes 500 unikátních fotografií a materiálů.
neobyčejné osudy

Pravomil Raichl

449 Kč
399 Kč
Útěk do divočiny - 11%
Ihned poté, co Christopher McCandless dostudoval vysokou školu, věnoval všechny své peníze na dobročinné účely, sbalil si věci a začal se toulat po Americe.
neobyčejné osudy

Útěk do divočiny

338 Kč
300 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 250 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 25 > >>