Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
ostatní

Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.
ostatní

Samota není osamění

251 Kč
Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
ostatní

Domasa

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
ostatní

Sens

269 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
ostatní

Koleda

179 Kč
O Vánocích zpívám
Album obsahuje známé vánoční tituly i méně známé francouzské a španělské vánoční písně. Většina skladeb se nese v poklidném jazzovém duchu Vánoc, což jistě potěší jazzové fanoušky i obdivovatele zpěvačky Ireny Budweiserové.
ostatní

O Vánocích zpívám

224 Kč
Adio Querida
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
ostatní

Adio Querida

212 Kč
Nechoď sama do tmy
Snímek zachycuje kapelu v období jejího prvního zenitu v letech 1983 - 1986.
ostatní

Nechoď sama do tmy

212 Kč
Road Movie
Album Road Movie kramářské punkové dechovky TRABAND bylo druhým titulem skupiny v roce 2002.
ostatní

Road Movie

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4