Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
sci-fi a fantasy

Calvin a Hobbes 3: Vzhůru na Yukon! - 11%
(1x)
Třetí sborník příběhů Calvina a Hobbese, jedněch z nejslavnějších stripových postav. Filozofie a destrukce, to všechno v jednom balení.
sci-fi a fantasy

Calvin a Hobbes 3: Vzhůru na Yukon!

170 Kč
151 Kč
Deus Irae - 6%
(2x)
Po třetí světové válce vznikne kolem arcilotra Carltona Lufteufela náboženská sekta, která svého vůdce nechá prohlásit bohem a dá mu i nové jméno: Deus Irae.
sci-fi a fantasy

Deus Irae

202 Kč
190 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi a fantasy

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Warhammer - Křivopřísežník - 11%
V ponurých horách Starého světa Warhammeru bojuje trpasličí rasa trpký boj o přežití proti pradávným nepřátelům.
sci-fi a fantasy

Warhammer - Křivopřísežník

224 Kč
199 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
sci-fi a fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
sci-fi a fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Fionavarská tapiserie I. Letní strom - 6%
Děj fantasy románu se odehrává částečně v naší současnosti, ale především v magickém světě Fionavar. Je to příběh pětice studentů, které do „prvního světa Tapiserie“ přivede pomocí kouzel mág Loren Stříbroplášť.
sci-fi a fantasy

Fionavarská tapiserie I. Letní strom

246 Kč
231 Kč
Fionavarská tapiserie II. Potulný oheň - 6%
Pět studentů, které známe z prvního dílu, žije v pohodlí a blahobytu, ale po zkušenostech s paralelním světem jim něco chybí. Když je pak Jennifer napadena temnými silami z Fionavaru, rozhodnou se přátelé vrátit se na druhou stranu.
sci-fi a fantasy

Fionavarská tapiserie II. Potulný oheň

253 Kč
238 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
sci-fi a fantasy

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Zabíjení - 11%
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi a fantasy

Zabíjení

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 594 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 60 > >>