Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
dobrodružné

Dům na Hrabivém vrchu - 11%
Když si Hedy a Spencer začnou všímat tajemných vzkazů na zaprášených rámech obrazů, Vánoce ve strašidelném domě jejich dědečka se změní v misi s jediným cílem: zjistit, kam zmizela jejich babička.
dobrodružné

Dům na Hrabivém vrchu

269 Kč
239 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 11%
Pojďte si se svými nejmenšími přečíst klasický příběh světové četby. Je převyprávěn pro malé čtenáře, kteří si zároveň mohou prohlížet nádherné ilustrace.
dobrodružné

Dvacet tisíc mil pod mořem

233 Kč
207 Kč
Lovec jelenů - 11%
(1x)
James Fenimore Cooper je právem označován za jednoho ze zakladatelů dobrodružné literatury. Dobrodružná klasika vychází poprvé s ilustracemi Zdeňka Buriana!
dobrodružné

Lovec jelenů

314 Kč
279 Kč
Nájezdníci - 11%
Hal a bratrstvo Volavek se vydávají pronásledovat Zavaka a jeho loď s drahocenným nákladem. Zastihne je však blížící se zima, a tak musejí vyhledat útočiště, aby přečkali mrazivé roční období. Během něj budou mít spoustu času vymyslet nějaký plán...
dobrodružné

Nájezdníci

359 Kč
319 Kč
Ranč Jabloňový květ: Rebeka a Ed - 11%
Charlie a jejího poníka Piráta na Jabloňovém květu všichni znají, protože působí jako dokonale sehraná dvojka.
dobrodružné

Ranč Jabloňový květ: Rebeka a Ed

197 Kč
175 Kč
Kařut a Řabach - 11%
Nejen u nás, i na planetě Praminda má velkou důležitost hláska Ř. Dvojčata Kařut a Řabach si musejí pohlídat nejen ji, ale také jeden druhého.
dobrodružné

Kařut a Řabach

315 Kč
280 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
dobrodružné

Moonlocket

194 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
dobrodružné

Cogheart

194 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 11%
(1x)
Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose.
dobrodružné
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

404 Kč
359 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 11%

Lottie a Ellie jsou zpět a spolu s nimi nebezpečný travič, který ohrožuje celou školu! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně.

dobrodružné
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 169 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>