Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
ostatní sporty

Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
ostatní sporty

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Sportovní talent - 11%
Sportovní talent je v knize rozebírán z hlediska kinantropologie, psychologie, sociologie, genetiky, filozofie a dalších vědních disciplín. Autor popisuje možnosti identifikace a kultivace talentu a srovnává modely jeho rozvoje.
ostatní sporty

Sportovní talent

314 Kč
279 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

ostatní sporty

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Závod míru aneb Tour Východu - 11%
Od roku 1948 lákal Závod míru diváky, fanoušky, stal se přehlídkou světové amatérské cyklistiky.
ostatní sporty

Závod míru aneb Tour Východu

314 Kč
279 Kč
Jan Koller: pohádka o Honzovi - 11%

Jan Koller - umění využít nahrávky na hřišti i v životě Příběh dvoumetrového hodného Honzy, kterému se odmalička posmívali kvůli jeho výšce. On ji však vírou ve vlastní schopnosti a poctivou dřinou proměnil ve svou hlavní přednost a vypracoval se v

ostatní sporty

Jan Koller: pohádka o Honzovi

224 Kč
199 Kč
Skvosty československé fotbalové historie - 11%
Historie zápasů československé fotbalové reprezentace nejen ve faktech a číslech. Kniha obsahuje kompletní přehled všech sehraných zápasů naší reprezentace od roku 1945 do roku 1993.
ostatní sporty

Skvosty československé fotbalové historie

431 Kč
383 Kč
Souhvězdí Sparta - 11%
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
ostatní sporty

Souhvězdí Sparta

242 Kč
215 Kč
The Coach: Vítězství se skrývá v detailech - 11%
The Coach je Patrickův velmi motivující a inspirující příběh. Nyní, jako jeden z předních světových koučů, který je zodpovědný za proměnu kariéry Sereny Williamsové, je svým příběhem skvělým příkladem boje s nepřízní osudu.
ostatní sporty

The Coach: Vítězství se skrývá v detailech

314 Kč
279 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
ostatní sporty

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Úchvatné světové cyklistické trasy - 11%
(1x)
Není nad objevování světa z cyklistického sedla... Šlápněte do pedálů a do brašny si přibalte tuto knihu s nejkrásnějšími cyklistickými trasami planety.
ostatní sporty

Úchvatné světové cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 160 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>