Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
sci-fi

Dvě místa na slunci
(2x)
Volné pokračování populárního debutu Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu.
sci-fi

Dvě místa na slunci

341 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Kalibánova válka
(1x)
Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička zoufale snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
sci-fi

Kalibánova válka

359 Kč
Pád Hyperionu
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi
Ukázky

Pád Hyperionu

538 Kč
Krakatit
Čapkův román Krakatit vychází z obdobného vynálezu, jaký autor popsal v Továrně na absolutno. Vynálezce Prokop objeví způsob, jak nechat jakoukoliv látku rozpadnout na atomy.
sci-fi

Krakatit

314 Kč
Brisingr
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
sci-fi
Ukázky

Brisingr

269 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Aurora povstává
(2x)

První díl epické sci-fi série od autorů Illuminae.

Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.

sci-fi

Aurora povstává

314 Kč
Axion
(1x)
Axiony jsou hypotetické elementární částice, z nichž se má skládat temná hmota. Axion je také planeta plná nebezpečných tvorů, na které se nachází opevněná trestanecká kolonie.
sci-fi
Ukázky

Axion

129 Kč
Děti zmaru
Po zhroucení lidského impéria se Země odmlčela. Terraformační programy na různých planetách ve vesmíru ale pokračují, protože stále je naděje, že je přiletí osídlit kolonisté. Vědecký tým na planetě Nod pracuje ve dvou skupinách.
sci-fi
Ukázky

Děti zmaru

350 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 361 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 37 > >>