Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
osobní rozvoj

Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Strach - 20%
Strach je každodenním společníkem moderního člověka; bojíme se minulosti, budoucnosti či ztráty zaměstnání, máme strach z nemoci i ze stáří a obáváme se, že přijdeme o všechno, co milujeme.
osobní rozvoj
Ukázky

Strach

179 Kč
143 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Citové pouto - 20%
(1x)
Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku.
osobní rozvoj
Ukázky

Citové pouto

214 Kč
171 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
osobní rozvoj
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Mentální trénink v individuálních sportech - 20%
Motivace, soustředění, víra ve vlastní schopnosti a emocionální stabilita jsou základní vlastnosti, které úspěšný sportovec v jakémkoliv sportu musí mít.
osobní rozvoj
Ukázky

Mentální trénink v individuálních sportech

280 Kč
224 Kč
Spánek - 20%

Nový program pro dobití baterií těla i mysli  Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu, motivaci i rozhodovací schopnosti.

osobní rozvoj
Ukázky

Spánek

199 Kč
159 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
osobní rozvoj
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Svět bez stížností - 20%
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 267 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>