Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
romány

Tak daleko, tak blízko - 20%
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
romány
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
159 Kč
Úkryt před světlem - 20%
V současnosti, do níž podivně zasahují stopy dějů dávno minulých, se odehrává dramatický příběh z pobřežního městečka v panství Essex. V 17. století tu fanatický kněz Hopkins pořádal hony na čarodějnice. Jednou z jeho četných obětí se stala bylinářka Líza.
romány
Ukázky

Úkryt před světlem

249 Kč
199 Kč
Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
Zůstat s Lucy - 20%
(1x)
Píše se rok 1969 a Ginny Richardsonová je úplně na dně. Její právě narozená dcera má Downův syndrom a manžel Ab se pod tlakem rodiny rozhodl, že malá Lucy musí být okamžitě umístěna ve speciálním zařízení Willowridge. Je přesvědčen, že se tam o ni postarají nejlépe.
romány
Ukázky

Zůstat s Lucy

229 Kč
183 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie.
romány
Ukázky

Cesta na sever

254 Kč
203 Kč
Fantom - 20%

Erikův životní příběh. Kým byl, než se z něj stal fantom Opery? Všichni ten příběh známe: v katakombách pod pařížskou Operou žije Erik, znetvořený génius přezdívaný Fantom. Z lásky k půvabné Christině rozpoutá dramatický sled událostí, v jejichž závěru sám umírá.

romány
Ukázky

Fantom

279 Kč
223 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Záležitost lásky - 20%
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány
Ukázky

Záležitost lásky

189 Kč
151 Kč
Běh života s úsměvem - 20%
(1x)

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás.

Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na

romány
Ukázky

Běh života s úsměvem

170 Kč
136 Kč
Ella & Kandinský - 20%
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
romány
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>