Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
film a divadlo

Barrandov III
Třetí díl mimořádné obrazové historie českého filmu zachycuje válečná léta 1939-1945. Dozvíte se, proč v době světové války vznikala umělecky nejzdařilejší díla.
film a divadlo

Barrandov III

599 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
film a divadlo
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl - 11%
První díl trilogie věnované rytmu, reflexi rytmu v tvorbě, v umění a zejména v divadle, rytmu jako významnému fenoménu určujícího život člověka. Profesor Nuska, náš současný originální filosof, estetik, historik umění a kultury.
film a divadlo

Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl

179 Kč
159 Kč
Tetovaná růže - 11%
Příběh ovdovělé Sicilanky Serafiny, která žije i po smrti milovaného muže v idealizovaném světě vášnivé lásky, která ale nebyla až tak ideální. Co vyvede Serafinu z fanatické truchlivosti?
film a divadlo

Tetovaná růže

178 Kč
158 Kč
Eva Tálská aneb Se mnou smrt a kůň - 6%
Kniha o jedné z nejvýraznějších osobností české divadelní kultury.
film a divadlo

Eva Tálská aneb Se mnou smrt a kůň

254 Kč
239 Kč
Věc Makropulos - 11%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
film a divadlo

Věc Makropulos

269 Kč
239 Kč
Koule - Příběh vrhačky - 11%
Knižní vydání rozhlasové hry, jejíž uvedení vyvolalo malý sklandál s přispěním "potrefené" Heleny Fibingerové. Jde o fiktivní portrét zestárlé československé atletky Mileny, která lásce ke sportu obětovala všechno.
film a divadlo

Koule - Příběh vrhačky

54 Kč
48 Kč
Tabu dějin
(1x)
Autor se Kromě dějin filmu se ve svém díle soustředil především na dějiny Ruska, Sovětského svazu a východní Evropy, a rovněž historii kolonialismu.
film a divadlo

Tabu dějin

53 Kč
Vizuální antropologie
Cílem tohoto sborníku je představit v českém kontextu subdisciplínu s názvem vizuální antropologie a přinést českému čtenáři alespoň část rozsáhlé diskuse o vztahu antropologie k vizuálním reprezentacím, především o vztahu antropologie a filmu.
film a divadlo

Vizuální antropologie

134 Kč
Antonín Máša. Film, divadlo atd. - 11%
(1x)
Portrét významného českého dramatika, filmového scenáristy a režiséra Antonína Mášy (1935-2001), který se nesmazatelně zapsal do dějin českého filmového a divadelního umění druhé poloviny 20. století.
film a divadlo

Antonín Máša. Film, divadlo atd.

232 Kč
206 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>