Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
romány

Oblaka
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
romány

Oblaka

179 Kč
Temný Tomáš
(2x)
Temný Tomáš je první z Blanchotových filozofických próz, jež zkoumají a nově vytvářejí oblast imaginárna.
romány
Ukázky

Temný Tomáš

171 Kč
Mlčenlivé ženy
(1x)
Emocionální rodinný thriller s potenciálem udržet čtenáře vzhůru celou noc…
romány

Mlčenlivé ženy

323 Kč
Dohazovačky
(1x)
Pětaosmdesátiletá Blix je proslulá dohazovačka a přinejmenším pro své nevděčné a snobské příbuzenstvo poněkud extravagantní bezdětná teta.
romány

Dohazovačky

341 Kč
Gabrielův slib
(1x)
Čtvrtý díl úspěšné série Sylvaina Reynarda o vysokoškolském profesoru Gabrielovi a jeho lásce Julii začíná narozením jejich dcery.
romány

Gabrielův slib

332 Kč
Jošt
Jošt, Jan Soběslav a Prokop. Tři synové moravského markraběte Jana Jindřicha vedou spory kvůli majetku. A především mezi Joštem a Prokopem je situace opravdu napjatá.
romány

Jošt

242 Kč
Královna Rejčka
Po smrti své první manželky Guty se Václav II. ožení s osiřelou princeznou Richenzou. Dvanáctiletá dědička polské koruny se těší na nový život po boku českého krále, Václav se jí ale hned po svatbě zbaví a pošle na osamělý hrad Budín,...
romány

Královna Rejčka

269 Kč
Nad propastí
Chiara je psychoterapeutka, žijící v rodné zemi manžela.
romány

Nad propastí

44 Kč
O minutu později
Vivienne Shegerová má vše, o čem snila – skvělou práci, perfektní byt a přátele, jejichž životy jsou stejně dokonalé jako ten její. Život prostě nemá chybu.
romány

O minutu později

269 Kč
Pánem svého osudu
Ve viktoriánské Anglii jsou jasně dané hranice mezi společenskými vrstvami. Mladý James Falconer se díky své píli a ambicím prodere mezi špičku. Jeho štěstím však záhy otřesou skandály a intriky.
romány

Pánem svého osudu

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 100 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>