Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
humor

Deník praštěné 4cátnice - 20%
(1x)
Narodili jste se v 60 letech minulého století? Tak pojďte s humorem zavzpomínat na onu dobu – dětství, pubertu a na vše, co přinášel život v totalitním režimu. Život se ani s hlavní hrdinkou moc nemazlil, zažívá plno krušných chvil s děsnými trapasy.
humor
Ukázky

Deník praštěné 4cátnice

110 Kč
88 Kč
Důchodci za srandu před smrtí - 20%
Děj knihy autor zasadil do zařízení, kde staří lidé dožívají svůj život a to do LDN a Domova důchodců ve fiktivní vesnici Bystrá Voda.
humor
Ukázky

Důchodci za srandu před smrtí

250 Kč
200 Kč
Jací jsou? - Dánové - 20%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Dánové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Irové - 20%
Ostrov jménem Irsko je pro nezasvěcené diplomatickým minovým polem. Tato publikace vám pomůže šarmantním Irům porozumět. Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Irové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Islanďané - 20%
Netradičně pojatý průvodce islandskou povahou. Dozvíte se, jací Islanďané opravdu jsou, jak žijí, co je baví, jak funguje islandská rodina, škola i společnost.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Islanďané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Italové - 20%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Italové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Poláci - 20%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Poláci

119 Kč
95 Kč
Jak si užít doktora - 20%
Ať už máte či nemáte s doktory dobré zkušenosti, tak vás tato knížka přesvědčí, že nejdůležitější je brát naše lékaře – a dlouhé vysedávání v čekárnách – s humorem!
humor
Ukázky

Jak si užít doktora

127 Kč
102 Kč
Na chalupě s moderním fotrem - 20%
(1x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovského páru, Dominikova žena Nataša.
humor
Ukázky

Na chalupě s moderním fotrem

179 Kč
143 Kč
Svedu to na tebe - 20%
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
humor
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 157 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>