Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2020
česká

Pohádkové Poslouchánky - 11%
O perníkové chaloupce, Hrnečku, vař!, Krejčík králem, Jak dědeček měnil, až vyměnil, O neposlušných kozlatech, O nepravém a pravém čertu, Jak se stal Matěj Cvrček doktorem, O Palečkovi…
česká

Pohádkové Poslouchánky

179 Kč
159 Kč
Případ s alchymistou - 11%
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...
česká

Případ s alchymistou

269 Kč
239 Kč
Tichý jazyk - 11%
(1x)
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává na vídeňský císařský dvůr. Jeho úkolem je vypátrat špeha v nejvyšších kruzích české šlechty.
česká

Tichý jazyk

269 Kč
239 Kč
Zázraky na Hradčanech - 11%
Hradčany a Nový Svět – místa spjatá s českou historií. Ale ve vzpomínkách malíře Jiřího Anderleho se před čtenářem objevují v docela jiné podobě, než jak ji vnímají davy turistů.
česká

Zázraky na Hradčanech

206 Kč
183 Kč
3x Hurvínkovy příhody - 11%
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.
česká

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
479 Kč
Gustáv Husák - 11%
(1x)
První ucelený životopis posledního komunistického prezidenta vychází z mnoha dosud nezpracovaných archivních materiálů.
česká

Gustáv Husák

179 Kč
159 Kč
Hana - 11%
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
česká

Hana

305 Kč
271 Kč
Hotýlek - 11%
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká

Hotýlek

296 Kč
263 Kč
Julius a Albert - 11%
Humoristický román o tom, jak se nenápadný staromládenecký knihovník Julius z Levého Brodu na prahu padesátky ztotožnil se slavným francouzským spisovatelem Albertem.
česká

Julius a Albert

260 Kč
231 Kč
Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.
česká

Pohádka o Raškovi

134 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 221 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>