Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
zdravá výživa

Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdravá výživa

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
zdravá výživa

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdravá výživa
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Jíst slušně - 11%
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?
zdravá výživa

Jíst slušně

268 Kč
238 Kč
Raději vidličky než nože - 11%
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
zdravá výživa

Raději vidličky než nože

62 Kč
55 Kč
Světelná strava - 11%
Je pro vás vegetariánství tou správnou cestou? Tato kniha vám poskytne všechny potřebné informace k tomu, abyste mohli učinit velmi osobní rozhodnutí.
zdravá výživa

Světelná strava

268 Kč
238 Kč
Léčení pohybem - 11%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
zdravá výživa

Léčení pohybem

338 Kč
300 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
zdravá výživa

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
zdravá výživa

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 84 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>