Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
zdravá výživa

Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
zdravá výživa

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 11%
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba?
zdravá výživa

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

359 Kč
319 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdravá výživa

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Bezlepková kuchařka Kamily K. - 11%
Kniha navazuje na mimořádně úspěšnou Bezlepkovou kuchařku 3, kterou také vydalo nakladatelství Grada. Autorka předkládá dalších více než 80 receptů na speciality, po kterých se jen olíznete!
zdravá výživa

Bezlepková kuchařka Kamily K.

116 Kč
103 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
zdravá výživa

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Pozor, sůl! - 11%
(1x)
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte.
zdravá výživa

Pozor, sůl!

269 Kč
239 Kč
Super Food Family Classic - 11%
Jamie's Super Food Family Classics continues with the popular philosophy behind Jamie's Everyday Super Food, bringing exciting healthy eating to the heart of the home.
zdravá výživa
Ukázky

Super Food Family Classic

719 Kč
639 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Zdravé talíře
Originální kuchařská kniha Jitky Soukupové přináší více než 100 receptů, tipů a rad pro vegetariány, vegany, „bezlepkáče“ i „masožrouty“ – zkrátka pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé talíře

129 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 84 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>