Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
ekonomie

Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Ekonomie jako osud - 11%
Bývalý náměstek ministra financí ČSFR Dušan Tříska je považován za jednoho z otců české privatizace. Ve své nové knize vysvětluje svůj vztah k ekonomické vědě. Kniha se člení do tří částí.
ekonomie

Ekonomie jako osud

149 Kč
132 Kč
Jak podnikat bez rizika - Odhalená pravda o rizicích podnikání - 11%
(2x)
Jedná se o soubor poznatků z praxe Vladimíra Johna, který řídí nadnárodní holdingovou společnost Meriglobe, zabývající se poradentstvím v oblasti podnikání.
ekonomie

Jak podnikat bez rizika - Odhalená pravda o rizicích podnikání

222 Kč
198 Kč
Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Marketingová komunikace - 11%
Nové, výrazně přepracované a aktualizované vydání knihy Marketingová komunikace vzniklo opět ve spolupráci se špičkovými experty z praxe. Hlavním autorem je uznávaný odborník – vedoucí katedry marketingu VŠE.
ekonomie

Marketingová komunikace

269 Kč
239 Kč
Sociální marketing - 11%
Kniha poskytuje ucelený přehled a vysvětlení základních pojmů z oblasti sociálního marketingu.
ekonomie
Ukázky

Sociální marketing

269 Kč
239 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
ekonomie

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Marketing služeb - efektivně a moderně - 11%
V praktické a čtivé knize se dozvíte, jak vytvořit nabídku konkurenceschopného sortimentu služeb a tyto služby úspěšně poskytovat zákazníkům.
ekonomie

Marketing služeb - efektivně a moderně

314 Kč
279 Kč
Mezinárodní obchodní operace
Těžiště publikace tvoří části zabývající se mezinárodním obchodem hmotným zbožím a aktivitami s ním souvisejícími, zejména celním řízením, financováním mezinárodního obchodu, jeho logistickým zajišťováním, pojištěním apod.
ekonomie

Mezinárodní obchodní operace

134 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>