Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Losos v kaluži
(3x)
Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí #nomakeup selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice.
Ukázky

Losos v kaluži

249 Kč
Lubošova celkem fajn knížka
Proč se vlastně věnuju youtuberství? Často se mě na to ptá opravdu velká spousta lidí. Tak jsem se rozhodl, že všem odpovím, a dal jsem dohromady 10 důvodů, proč dělám to, co dělám. Někdy je totiž život celkem fajn. A někdy je to vážně šílená jízda!
Ukázky

Lubošova celkem fajn knížka

209 Kč
Lužičtí srbové na přelomu 20./21. století
Lužice a slovanská složka jejího obyvatelstva, Lužičtí Srbové, zaujímají v rámci českého společenského a kulturního povědomí osobité místo. Cílem předloženého sborníku textů je ukázat lužickosrbskou problematiku z různých úhlů pohledu.
Ukázky

Lužičtí srbové na přelomu 20./21. století

179 Kč
Moje vánoční řecká svatba
Někdejší typicky městská mladá žena a úspěšná bankovní manažerka Pippa Pattinsonová vychutnává plnými doušky svůj nový, nekomplikovaný vesnický život a kralování ve své vysněné čajovně ve vesničce Taxos po boku svého snoubence Nika.
Ukázky

Moje vánoční řecká svatba

199 Kč
Momentálně mladá
Víte, že věk je jenom číslo a na splnění snů není nikdy pozdě? Matylda o tom ví své. Házet flintu do žita? Kdepak, to není nic pro ni. Nezaškatulkují ji mezi ženy na odpis! Je manželkou úspěšného muže, vede oddělení v prosperující firmě...
Ukázky

Momentálně mladá

169 Kč
Nad evangeliem podle Marka
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
Návrat Temudžajů
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
Neber to jídlo tak vážně
Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum.
Ukázky

Neber to jídlo tak vážně

209 Kč
Něco za něco
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
Ukázky

Něco za něco

298 Kč
Nečekaná dobrodružství sester Šergilových
Kniha je příběhem o síle rodiny a lásky a o odvaze, která se v nás rodí, když nakonec staneme tváří v tvář rozhodnutí, před nímž jsme dlouho utíkali.
Ukázky

Nečekaná dobrodružství sester Šergilových

248 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 1000 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 .. 100 > >>