Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Nad evangeliem podle Marka
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
Návrat Temudžajů
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
Neber to jídlo tak vážně
Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum.
Ukázky

Neber to jídlo tak vážně

209 Kč
Něco za něco
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
Ukázky

Něco za něco

298 Kč
Nečekaná dobrodružství sester Šergilových
Kniha je příběhem o síle rodiny a lásky a o odvaze, která se v nás rodí, když nakonec staneme tváří v tvář rozhodnutí, před nímž jsme dlouho utíkali.
Ukázky

Nečekaná dobrodružství sester Šergilových

248 Kč
Neklidné pobřeží

VYDAL SE NA NEBEZPEČNOU CESTU, ZE KTERÉ MOŽNÁ NENÍ NÁVRATU…

Když detektiv Jan Reyna v dětství opouštěl rodné Faerské ostrovy, myslel si, že už je nikdy znovu neuvidí.

Ukázky

Neklidné pobřeží

279 Kč
Nemusíš!
(6x)
Ty dvě snad nemohou být rozdílnější, a přesto je něco spojuje. Kateřina ví, že by po dvaceti letech manželství měla ten plíživý pocit prázdnoty už kvůli dětem ignorovat a nějak tu druhou půlku života doklepat.
Ukázky

Nemusíš!

199 Kč
Nestoudný Markýz Hartley
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
Nezdárný syn
(1x)
Baz a Simon si mysleli, že vítězství nad Zlořádem Pletichou všechno spraví. Že to spraví láska… Jenže brát tohle vítězství jako konec byla chyba. Žádný konec není. Dějou se zlé věci, pak se přestanou dít, ale v hlavě dělají lidem paseku dál.Když Baz, Simon a Penny odjedou na prázdniny do Ameriky..
Ukázky

Nezdárný syn

229 Kč
Nezralé bobule angreštu
Čtyři autobiografické prózy Ljudmily Petruševské ukazují drsný obraz dospívání v Rusku během druhé světové války a těsně po ní. Hrdinka povídek, zanedbávaná holčička, se protlouká světem, v němž vládne hrubá síla a zákon smečky.
Ukázky

Nezralé bobule angreštu

139 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>