Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
česká

Láska pro samouky
(1x)

"Nový život, noví muži. Tak proč si připadám jako stará kráva?"

Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile.

česká

Láska pro samouky

314 Kč
Magorova oáza
Svazkem Magorova oáza se uzavírá vydávání díla Ivana M. Jirouse v nakladatelství Torst. Svazek obsahuje časopisecky publikovaný cyklus Na Oáze, množství drobných textů z let 1997–2011 a též všechny Jirousovy rozhovory z daného období.
česká

Magorova oáza

538 Kč
Medvídek Vilda se nenudí
(1x)
Medvídek Vilda bydlí v dřevěné chaloupce se zahrádkou. Kdo Vildu zná, ví, že je to šikula, rozumbrada i popleta, který má stále něco na práci.
česká

Medvídek Vilda se nenudí

269 Kč
Mezopotámie
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
česká

Mezopotámie

224 Kč
Mimozemšťané
Kreslený seriál z druhé poloviny osmdesátých let Mimozemšťané scénáristy Jiljího Záruby a kreslíře Jiřího Petráčka právě vyšel v souborném vydání v Nakladatelství Václav Vávra.
česká

Mimozemšťané

539 Kč
Minehava
Třetí svazek ediční řady z Letopisů Eduarda Štorcha líčí osudy dívky Minehavy, nebo také Šťastné chvíle, jak ji nazvali v rodě Sokolů.
česká

Minehava

242 Kč
Modrý Poťouch
Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky.
Kniha je celobarevná a bohatě ilustrovaná.
česká

Modrý Poťouch

242 Kč
Monstru podoben
Třetí svazek ojedinělého a mimořádně rozsáhlého díla mapuje historii tuzemské vraždy v letech 1993 až 1999.
česká

Monstru podoben

521 Kč
Moře solí země
(1x)

Kniha mořeplavce Rudolfa Krautschneidera nabízí pestrou mozaiku příběhů, myšlenek, úvah a rozhovorů. Podobně jako v jeho dalších dílech i zde čtenáře zaujme neutuchající životní energií, kusem moudrosti a smyslem pro humor.

česká

Moře solí země

313 Kč
Na přelomu časů
Koláž rozhovorů, fotografií, dopisů i vzpomínek na Bohumila Hrabala a Jiřího Koláře je nejen mozaikou humoru a poetických obrazů, ale i galerií toho, co se v domácím i exilovém kulturním prostoru v minulém století odehrávalo.
česká

Na přelomu časů

270 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>