Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
světová

V hlavní roli - 20%
Kait Whittierová píše sloupky do respektovaného časopisu, který má fanoušky po celém světě. Miluje svou práci a zbožňuje své dospívající děti. Avšak po dvou nepovedených manželstvích se raději vyhýbá komplikacím a nejistotám nového vztahu.
světová
Ukázky

V hlavní roli

209 Kč
167 Kč
V labyrintu tajností - 20%
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
světová
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
87 Kč
V moci zla
(2x)
Policejní náčelnici Kate Burkholderovou požádá o pomoc šerif z newyorského venkova, aby místním pomohla vyřešit záležitost týkající se samotářské amišské osady a úmrtí mladé dívky.
světová
Ukázky

V moci zla

229 Kč
V pokušení - 20%
Jsem zvyklý dostat to, co chci a být nejlepší v tom, co dělám. Jako finanční poradce si v New Yorku vydělám majlant a večer neexistuje žena, která by mě odmítla.
světová
Ukázky

V pokušení

179 Kč
143 Kč
Válka vzpomínek - 20%
(2x)

Musel přestat psát, aby se pokusil zapomenout Nikdo netuší, proč se Nathan Fawles po třech úspěšných románech stáhl do ústraní a ukrývá se na ostrově ve Středomoří. Údajně už nemá co říct. Novinářka Mathilde je ale přesvědčena, že spisovatel je součástí příběhu, který je nutné vyprávět…

světová
Ukázky

Válka vzpomínek

279 Kč
223 Kč
Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - 20%
(2x)
Po smrti manžela lady Therese Osbaldestoneová strávila tři roky na cestách, až se nakonec rozhodla usadit na venkovském sídle v Little Moseley v Hampshiru.
světová
Ukázky

Vánoční hostina lady Osbaldestoneové

199 Kč
159 Kč
Varovný výstřel - 20%
Evie přijíždí s manželem Jakobem na divoký západ. A přestože je to velmi praktická žena, místních ubohých podmínek se zděsí. Když se Jakob ani po několika měsících nevrátí z cest za obchodem, nezbyde jí než najít obživu v přepřahování dostavníků.
světová
Ukázky

Varovný výstřel

189 Kč
151 Kč
Vdova po příteli - 20%
Když celé Chicago ochromí mohutný výpadek elektrického proudu a město se ponoří do hluboké tmy, miliardář Darius King využije situace k příjemnému sblížení s neodolatelnou neznámou.
světová
Ukázky

Vdova po příteli

69 Kč
55 Kč
Velikost člověka

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

světová
Ukázky

Velikost člověka

238 Kč
Venuše ze zátoky - 20%
(1x)
Pohodovou prázdninovou atmosféru léta roku 2009 naruší hrůzostrašný nález dívčího těla bez hlavy a rukou. Torzo najdou mladí sportovci z loděnice a zažijí opravdový šok.
světová
Ukázky

Venuše ze zátoky

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>