Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
světová

Vila na Capri - 20%
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
světová
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
55 Kč
Víš, kdo se dívá? - 20%
Tajně pozoruje soukromí druhých lidí.
světová
Ukázky

Víš, kdo se dívá?

339 Kč
271 Kč
Vlk chce dovnitř - 20%
Napínavý thriller mezinárodně oceňované autorky Sadie se ještě nevzpamatovala z náhlé smrti svého bratra Shanea, a přichází další šok – v lese za městem je nalezena dětská lebka, která podle všeho patří zmizelé dceři její bývalé kamarádky Hannah.
světová
Ukázky

Vlk chce dovnitř

229 Kč
183 Kč
Vraky
Z irácké banky zmizelo několik miliard dolarů. Novinář Luca Terracini je ochotný riskovat cokoliv, aby přišel na to, kde všechny ty peníze skončily.
světová
Ukázky

Vraky

249 Kč
Všechno nebo nic - 20%
O tom, co dokáže jeden obyčejný muž udělat s racionálně uvažující ženou. Linda, majitelka prosperujícího bratislavského antikvariátu, je úspěšná, inteligentní žena s velkým smyslem pro humor a touhou po opravdové lásce, ale zároveň frustrovaná z několika nevydařených vztahů.
světová
Ukázky

Všechno nebo nic

249 Kč
199 Kč
Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
světová
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
Vulkán touhy - 20%
Muž, kterého Josephine zachránila před smrtí v temných hlubinách… byl jenom muž. Ale pro ni ten pravý muž! Jenže pak se náhle Alexander proměnil v korunního prince, rozhodnutého spoutat ji zlatými okovy.
světová
Ukázky

Vulkán touhy

69 Kč
55 Kč
Výhled na hvězdy - 20%
Spense se podařilo získat si respekt. Už se nepotuluje po jeskyních a neživí se potkaním masem, ale jako zručná pilotka svádí boj s Krelly, kteří usilují o vyhlazení lidstva na planetě Detritus. Teď ji ale čeká další náročný úkol.
světová
Ukázky

Výhled na hvězdy

217 Kč
174 Kč
Vzpomínka na Modrou planetu - 20%
V sto padesát let vzdálené budoucnosti je Afrika supervelmocí. Ve světě, v němž byly chudoba a hlad téměř zapomenuty, chce Geoffrey Akinya jediné – aby ho všichni nechali na pokoji a on mohl v klidu studovat slony.
světová
Ukázky

Vzpomínka na Modrou planetu

309 Kč
247 Kč
Za zavřenými dveřmi - 20%
(5x)
Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc.
světová
Ukázky

Za zavřenými dveřmi

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>