Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
beletrie

Sekta - 20%
(1x)
Novinář Marek Vráz alias Terence se dozvídá o muži, který za podivných okolností zmizel a nechal po sobě jen neobvyklý vzkaz. Pátrání Terence zavede až do hor v severní Itálii, kde žije komunita důsledně uzavřená před okolním světem.
beletrie
Ukázky

Sekta

179 Kč
143 Kč
Tři jablka spadlá z nebe - 20%
(8x)

Román arménské spisovatelky líčí podivuhodný a magický život horské vesnice kdesi v Arménii, jejíž obyvatelé, často podivíni odvyklí spojení s okolním světem, věří v kouzla a nadpřirozeno.

beletrie
Ukázky

Tři jablka spadlá z nebe

179 Kč
143 Kč
Za skleněnou stěnou - 20%
(1x)
Brilantní minimalistická próza. Psychologická sonda ostrá jako břitva.
beletrie
Ukázky

Za skleněnou stěnou

248 Kč
198 Kč
Tiché roky - 20%
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
beletrie
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
207 Kč
Alžběta a Nina - 20%
(1x)

Nevyřčená slova kopou ty nejhlubší propasti V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak babičce udělat radost: vyrazí s ní na výlet do míst, kde strávila dětství a mládí.

beletrie
Ukázky

Alžběta a Nina

279 Kč
223 Kč
Hvězdy na cestě - 20%
(2x)
V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání.
beletrie
Ukázky

Hvězdy na cestě

249 Kč
199 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
beletrie
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Zhroucený čas - 20%
(3x)
Realita je rozvrácená. Zprvu se to tvářilo jako nemoc. Epidemie, která se šíří neznámými prostředky a dohání své oběti k šílenství vzpomínkami na život, který nikdy nežili. Ale za běsněním, které obchází svět, však nestojí žádný patogen.
beletrie
Ukázky

Zhroucený čas

249 Kč
199 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
beletrie
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Život je jen náhoda - 20%
(2x)
Minipříběhy psané z nevšední perspektivy a okořeněné pořádnou dávkou černého humoru z pera uznávané finské spisovatelky Rosy Liksom.
beletrie
Ukázky

Život je jen náhoda

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>