Nejprodávanější tituly - únor 2020
ekonomie

Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
ekonomie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Marketingové řízení a plánování pro malé a střední firmy - 20%
Kniha je praktickým rádcem a průvodcem na cestě vaší firmy k úspěchu. Dozvíte se, jak může firma pomocí marketingového řízení a plánování zvýšit svůj obrat i zisk, upevnit svou pozici ve vysoce konkurenčním prostředí nebo si udržet zákazníky.
ekonomie
Ukázky

Marketingové řízení a plánování pro malé a střední firmy

319 Kč
255 Kč
Business Intelligence - 20%
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy.
ekonomie
Ukázky

Business Intelligence

253 Kč
202 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
ekonomie
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů - 20%
Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS.
ekonomie
Ukázky

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů

220 Kč
176 Kč
Event marketing - 20%
Jak přitáhnout a dlouhodobě získat zákazníky pro svoji firmu a značku pomocí působivých zážitků v podobě vzrušujících dobrodružství, napínavých sportovních utkání a dalších eventů?
ekonomie
Ukázky

Event marketing

314 Kč
251 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
ekonomie
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12