Nejprodávanější knihy - únor 2020
sport

Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
sport

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Hledání ultra - 11%
(2x)

Záznam o jednom z nejúžasnějších a nejvíce inspirujících příběhů osobní proměny v průběhu krize středního věku.

sport
Ukázky

Hledání ultra

269 Kč
239 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Od Bicana k Lafatovi - 11%
Víte, že David Lafata si zapisuje všechny góly odmalička do deníčků? Víte, jak to bylo s aférou, která propukla za první republiky kolem "Franzi" Svobody, o kterého se přetahovala Sparta se Slavií?
sport

Od Bicana k Lafatovi

629 Kč
559 Kč
Zlato z ledu - Příběh mistra světa Milana Špinky - 11%
V letošním roce uplyne 3. prosince 100 let od narození Miloslava Špinky, bývalého vynikajícího plochodrážního jezdce. Jeho syn Milan zase oslavil 45 let od zisku titulu mistra světa na ploché dráze na ledě.
sport

Zlato z ledu - Příběh mistra světa Milana Špinky

261 Kč
232 Kč
Jak šel čas... - 11%
Jaké bylo stát u vzniku kaskadérské skupiny v bývalém Československu? Máte rádi “drby“ z filmového zákulisí? Zajímáte se o sportovce a sportovní povídky?
sport

Jak šel čas...

261 Kč
232 Kč
Peter Sagan Démon
Na první pohled poněkud divoké pojmenování jednoho z nejlepších cyklistů planety nadsázkou vlastně není. Ve světovém pelotonu a sportu se Peter Sagan stal během pár let naprosto mimořádným zjevením zvláště po té, co pětkrát po sobě (2012-2016) získá
sport

Peter Sagan Démon

89 Kč
Plzeňský express
Kniha s názvem Plzeňský express vychází při příležitosti 70. narozenin české hokejové legendy Bohuslava Ebermanna, kterých se dožívá v září letošního roku.
sport

Plzeňský express

44 Kč
Rubinsteinovy šachové perly - 11%
(1x)
Kniha obsahuje 100 vyhraných Rubinsteinových partií uspořádaných chronologicky od roku 1907 do 1931. Obsahuje také krátkou biografii Rubinsteina, přehled jeho výsledků, na konci rejstřík hráčů a zahájení.
sport

Rubinsteinovy šachové perly

314 Kč
279 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

sport

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>