Nejprodávanější tituly - únor 2020
osobnosti sportu

Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
osobnosti sportu

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
osobnosti sportu
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Bukač - 11%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
osobnosti sportu

Bukač

358 Kč
318 Kč
Hledání ultra - 11%
(2x)

Záznam o jednom z nejúžasnějších a nejvíce inspirujících příběhů osobní proměny v průběhu krize středního věku.

osobnosti sportu
Ukázky

Hledání ultra

269 Kč
239 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
osobnosti sportu

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Od Bicana k Lafatovi - 11%
Víte, že David Lafata si zapisuje všechny góly odmalička do deníčků? Víte, jak to bylo s aférou, která propukla za první republiky kolem "Franzi" Svobody, o kterého se přetahovala Sparta se Slavií?
osobnosti sportu

Od Bicana k Lafatovi

629 Kč
559 Kč
Roger Federer: Tenisový král - 11%
Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.
osobnosti sportu

Roger Federer: Tenisový král

314 Kč
279 Kč
Zlato z ledu - Příběh mistra světa Milana Špinky - 11%
V letošním roce uplyne 3. prosince 100 let od narození Miloslava Špinky, bývalého vynikajícího plochodrážního jezdce. Jeho syn Milan zase oslavil 45 let od zisku titulu mistra světa na ploché dráze na ledě.
osobnosti sportu

Zlato z ledu - Příběh mistra světa Milana Špinky

261 Kč
232 Kč
Jak šel čas... - 11%
Jaké bylo stát u vzniku kaskadérské skupiny v bývalém Československu? Máte rádi “drby“ z filmového zákulisí? Zajímáte se o sportovce a sportovní povídky?
osobnosti sportu

Jak šel čas...

261 Kč
232 Kč
Peter Sagan Démon
Na první pohled poněkud divoké pojmenování jednoho z nejlepších cyklistů planety nadsázkou vlastně není. Ve světovém pelotonu a sportu se Peter Sagan stal během pár let naprosto mimořádným zjevením zvláště po té, co pětkrát po sobě (2012-2016) získá
osobnosti sportu

Peter Sagan Démon

89 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>