Nejprodávanější knihy - únor 2020
psychologie pro každého

12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie pro každého
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie pro každého

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie pro každého
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Sova byla pekařova dcera - 36%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie pro každého

Sova byla pekařova dcera

230 Kč
148 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Sám sobě psychoterapeutem - 11%
Publikace je určena především lidem s různými úzkostnými a depresivními problémy, a také jejich blízkým osobám. Kniha je psaná stylem, aby zmiňované informace, metody a doporučení byly pro čtenáře srozumitelné a dobře využitelné v praxi.
psychologie pro každého

Sám sobě psychoterapeutem

225 Kč
200 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Ztráta spojení - Odhalte pravé příčiny deprese - 11%
(1x)
Výskyt deprese a úzkosti v celém západním světě prudce stoupá a trápí stále větší procento populace.
psychologie pro každého

Ztráta spojení - Odhalte pravé příčiny deprese

359 Kč
319 Kč
Mysl a její funkce - 11%
(1x)
Geše Rabten při nesčetných příležitostech předával učení o nejrůznějších tématech Dharmy, učení schopná podněcovat proměnu a vnášet světlo do myslí naslouchajících. Tato kniha, zaznamenávající některé z těchto výkladů.
psychologie pro každého

Mysl a její funkce

441 Kč
392 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie pro každého

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 106 položek
1 2 3 .. 11 > >>