Nejprodávanější tituly - únor 2020
zoologie

Vodní ptáci - 11%
Kniha je věnována vodním ptákům. Zařazení druhů do "Vodních ptáků" vychází ze skutečnosti, že v knize uvedení vodní ptáci žijí v prostředí nějakým způsobem souvisejícím s vodou, tj. ve sladkých, brakických i slaných vodách, ...
zoologie

Vodní ptáci

269 Kč
239 Kč
Krmíme ptáky – ale správně - 11%
Patrně žádná kniha o ptácích nevzbudila u našich západních sousedů větší ohlas než právě Krmíme ptáky - ale správně.
zoologie
Ukázky

Krmíme ptáky – ale správně

332 Kč
295 Kč
Můj sešit pozorování a aktivit - Ptáci - 11%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k hledání a pozorování ptáků žijících kolem tebe. Není nic jednoduššího, jelikož ptáci jsou všude, dokonce i ve městě. Stačí se k nim nenápadně přiblížit a můžeš pozorovat jejich svět.
zoologie

Můj sešit pozorování a aktivit - Ptáci

116 Kč
103 Kč
Zvířecí olympiáda - 11%
Dámy a pánové, holky a kluci, přistupte blíže, udělování medailí právě začíná!
zoologie

Zvířecí olympiáda

269 Kč
239 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
zoologie
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
V zajetí sokolnictví - 20%
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoži
zoologie
Ukázky

V zajetí sokolnictví

74 Kč
59 Kč
Biologie živočichů pro gymnázia - 15%
Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické.
zoologie

Biologie živočichů pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Atlas poetické zoologie - 11%
Vítejte v živočišné říši divů, kde ještěrky chodí po vodě, hmyz se vydává za květiny, žáby dovedou vstát z mrtvých a žraloci mohou zplodit potomka úplně sami, aniž by se pářili!
zoologie

Atlas poetické zoologie

448 Kč
398 Kč
Co ryba ví?
(1x)
Přemýšlejí ryby? Skutečně mají třívteřinovou paměť? A dokáží rozpoznat lidi, kteří na ně zírají nad hladinou? V knize Co ryba ví? etolog Jonathan Balcombe vyvrací mýty a přináší odpovědi nejen na tyto otázky.
zoologie
Ukázky

Co ryba ví?

116 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>