Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
vojenská technika, zbraně

Koněv: Osvoboditel, nebo okupant - 20%
Jediná komplexní biografie maršála Koněva na českém trhu. Téma osobnosti velitele Rudé armády, která pod jeho vedením osvobodila protektorát, ale o 11 let později také krvavě potlačila povstání v Maďarsku...
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Koněv: Osvoboditel, nebo okupant

209 Kč
167 Kč
První vlna - 20%

Hrdinové, kteří na plážích našli cestu k vítězství. Kdo byli muži, kteří vsadili za rozbřesku 6. června 1944 vše na jednu kartu? Například první americký výsadkář, který se dotkl půdy v Normandii, nebo pilot kluzáku, jenž přes těžkou palbu nechal dosednout svůj stroj až u klíčového mostu.

vojenská technika, zbraně
Ukázky

První vlna

279 Kč
223 Kč
Cesta vojáka - 20%
Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od své motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Cesta vojáka

189 Kč
151 Kč
Hrad orlů - 20%

Literatura faktu, která se však čte jako napínavý román. Poznejte příběh velkého útěku z Mussoliniho věznice.  Druhá světová válka, boje na africké frontě.

vojenská technika, zbraně
Ukázky

Hrad orlů

249 Kč
199 Kč
Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

vojenská technika, zbraně
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Oděni ve cti a železe - 20%
Deník skotského profesionálního vojáka Roberta Monroa z let 1626-1634, jehož historicko-antropologické uchopení je předmětem tohoto textu, je považován za jeden z nejvýznamnějších egodokumentů z doby třicetileté války.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Oděni ve cti a železe

98 Kč
78 Kč
V první linii - 20%
(5x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

V první linii

199 Kč
159 Kč
Velký švindl - 20%
(1x)
Jedním z největších paradoxů krymské války, kde proti sobě stály pozemní a námořní síly Velké Británie, Francie, Turecka a Sardinského království na straně jedné a carského Ruska na straně druhé, je skutečnost, že tvrzení, že válka je ...
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Velký švindl

159 Kč
127 Kč
Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové vnější vlivy ovlivňující bezpečnost ČR a její bezpečnostní systém, na jeho postupné vytváření, politické, ekonomické, sociální, legislativní a demografické aspekty jeho fungování.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy

250 Kč
200 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 20%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

V zájmu všeho křesťanstva

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>