Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2020
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Proměna krve - 11%
(1x)
V autobiografické stati z pozůstalosti Proměna krve známý německy píšící autor souvisle popisuje svůj duchovní vývoj a zabývá se okultními otázkami.
osobnosti a osudy

Proměna krve

205 Kč
182 Kč
Proměněné sny - 11%
(6x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
osobnosti a osudy

Proměněné sny

224 Kč
199 Kč
Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život - 11%
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.
osobnosti a osudy

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život

269 Kč
239 Kč
Nejen na pumpy jsou Sigmundi - 11%
(1x)
Vzpomínkové texty, dopisy a dokumenty o významné podnikatelské rodině, jež z malé dílny v malé hanácké obci Lutín vybudovala světoznámou továrnu na čerpací techniku.
osobnosti a osudy

Nejen na pumpy jsou Sigmundi

152 Kč
135 Kč
Opočeňák z Pohoří - 11%
Kniha je ohlédnutím za dětstvím a mládím básníka, textaře, rozhlasového redaktora a člena-zakladatele Divadla Járy Cimrmana – Miloně Čepelky.
osobnosti a osudy

Opočeňák z Pohoří

125 Kč
111 Kč
Česká královna Žofie
(1x)

Druhá manželka krále Václava IV., pocházející z rodu bavorských Wittelsbachů, je hlavní postavou nové knihy historičky Boženy Kopičkové. Ta po Elišce Přemyslovně vřazuje do edice Velké postavy českých dějin už druhou z českých královen středověku.

osobnosti a osudy

Česká královna Žofie

89 Kč
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec - 11%
Netradiční biografie Daniela Hůlky z pera Miroslavy Besserové, v níž nám autorka formou otázek a odpovědí plasticky přibližuje osobnost tohoto populárního umělce, narozeného ve znamení Blížence, jeho profesní, ale i soukromý život.
osobnosti a osudy

Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec

224 Kč
199 Kč
Jan Hus - 6%
(2x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
398 Kč
Ladislav Helge - Cesta za občanským filmem - 6%
V první části publikace jsou představena jednotlivá filmová díla, druhý díl tvoří rozsáhlé interview s jedním z nejangažovanějších filmových tvůrců v dějinách české kinematografie.
osobnosti a osudy

Ladislav Helge - Cesta za občanským filmem

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 206 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>