Nejprodávanější Kniha - únor 2020
počítače

Co je nového v umělé inteligenci
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
počítače
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

90 Kč
Hradla, volty, jednočipy - 11%
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
319 Kč
Mistrovství - Android - 11%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android!
počítače

Mistrovství - Android

891 Kč
792 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
Přitažlivý interaktivní design - 6%
Jak docílit, aby vaše produkty lidé vnímali jako atraktivní? Aby byl váš design skutečně efektivní, musíte poznat nejen estetická a grafická pravidla, ale především lidské vnímání, chování a rozhodování.
počítače

Přitažlivý interaktivní design

424 Kč
399 Kč
Jádro systému Windows - 6%

Zajímáte se o operační systémy? Potřebujete algoritmy používané v jádře Windows uvést do souvislostí teorie operačních systémů?

počítače

Jádro systému Windows

672 Kč
632 Kč
Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
počítače

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2