Nejprodávanější Kniha - únor 2020
psychologie

Holky to někdy nemaj lehký - 11%
Říká se, že žena vydrží víc než kůň. A kolik toho vlastně vydrží kůň? Hodně, i když se někdy splaší, začne vyvádět a občas jde dokonce hlavou proti zdi. Ať to stojí, co to stojí.
psychologie

Holky to někdy nemaj lehký

269 Kč
239 Kč
Mysl a její funkce - 11%
(1x)
Geše Rabten při nesčetných příležitostech předával učení o nejrůznějších tématech Dharmy, učení schopná podněcovat proměnu a vnášet světlo do myslí naslouchajících. Tato kniha, zaznamenávající některé z těchto výkladů.
psychologie

Mysl a její funkce

441 Kč
392 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Jak obohatit výuku, kurzy (i sebe) - 11%
Uznávaný zkušený psycholog PhDr. Jan Svoboda připravil více než 60 jednoduchých cvičení, která lze aplikovat během lektorské činnosti, stejně jako během výuky žáků od 12 let.
psychologie

Jak obohatit výuku, kurzy (i sebe)

224 Kč
199 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Ticho promlouvá - 11%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie

Ticho promlouvá

296 Kč
263 Kč
Demence - Nefarmakologické aktivizační postupy - 11%
Publikace je určena všem, kteří hledají možnosti jak zvládnout péči o starší dezorientované lidi a jak je aktivizovat, i těm, kteří se na péči o nemocné s demencí teprve připravují.
psychologie

Demence - Nefarmakologické aktivizační postupy

197 Kč
175 Kč
Méně mít, více žít - 11%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie

Méně mít, více žít

269 Kč
239 Kč
Předané trauma - 11%
Lidé, kteří zažili tíživé a traumatické situace, potřebují pomoc druhých. V důsledku své práce často trpí nejrůznějšími potížemi, například depresemi, úzkostí, závislostmi, obezitou či poruchami imunity.
psychologie
Ukázky

Předané trauma

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>