Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2020
hudba

Gott
Nakladatelství NAŠE VOJSKO Vám ve spolupráci s významným fotografem Milošem Schmiedbergerem přináší unikátní obrazovou publikaci utajovaných fotografií ze života slavného zpěváka Karla Gotta.
hudba
Ukázky

Gott

500 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Drama dirigenta
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
hudba

Drama dirigenta

405 Kč
Gustav Mahler
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
hudba
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
hudba

Heroinové deníky

539 Kč
Karel mezi námi
(2x)
Kniha o malém a zároveň velkém muži z "hanáckých Athén"; nepohodlným, tamtěm tehdy i těmhle nyní. Karel Kryl.
hudba

Karel mezi námi

315 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Riders on the Storm
(1x)
„Než potkal Jima Morrisona, než si s Rayem Manzarekem a Robbym Kriegerem zajamoval na „Little Red Rooster“, nebo než si přečetl text „Break on Through“, vzal si John Densmore LSD. Bylo to jeho první nahlédnutí do propasti.
hudba

Riders on the Storm

313 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>