Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
nemoci a zdravotní problémy

100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci - 20%
Jean Carperová fundovaně a přehlednou formou nabízí současné informace týkající se výzkumu, léčení a prevence této nemoci, jež hrozí stát se morem jedenadvacátého století. Její kniha oslovuje o to víc, že je psána z pohledu nositele genu způsobujícího Alzheimerovu chorobu.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci

209 Kč
167 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Nejen jóga pro bolavá záda - 20%
Ať už trpíte bolestmi zad po úrazu, nebo se objevily v důsledku sedavého životního stylu či špatného držení těla, jistě víte, jak moc vás dokážou omezovat i při těch nejjednodušších činnostech. Nenechte se už dál trápit a dopřejte svým zádům zaslouženou péči.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Nejen jóga pro bolavá záda

249 Kč
199 Kč
Skoncujte s nemocemi srdce - 20%
(1x)

Jez, abys žil!  Tento světový bestseller je inspirativní příručkou pro nemocné, která nabízí čtenářům rady, jak léčit nemocné srdce i jinak než operacemi a léky. Autor - lékař - rozebírá vliv jednotlivých skupin potravin na zdraví srdce, vysvětluje důležitost nutričního složení stravy, doporučuje konkrétní jídelníček na téměř 80 stranách s recepty.

nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Skoncujte s nemocemi srdce

279 Kč
223 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Neplodnost - 20%
Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání úspěšné knihy Neplodnost – Útok imunity.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Neplodnost

195 Kč
156 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Hyperkinetická porucha a poruchy chování - 20%
(1x)
Předložená práce představuje komplexní přehled o problematice hyperkinetické poruchy/ADHD dětí a dospělých.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Hyperkinetická porucha a poruchy chování

302 Kč
242 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2