Nejprodávanější tituly - únor 2020
politologie a politika

Příběh ruské geopolitiky - 11%
(3x)
Po celé dějiny přicházeli ruští myslitelé, geografové a státníci s vizemi o roli a civilizační příslušnosti své velké země. Zároveň při tom odhalovali neujasněnost geografického i hodnotového rámce ruské státnosti i identity ruské společnosti.
politologie a politika

Příběh ruské geopolitiky

396 Kč
352 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
politologie a politika
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Nová třída - 11%
Kniha patří k dílům, která se vyrovnávají s iluzemi o fungování komunistických států. Vyšla v roce 1957 a vzbudila velkou pozornost, dodnes je považována za nesmírně cenný příspěvek k analýze komunistických režimů.
politologie a politika

Nová třída

266 Kč
236 Kč
V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu - 11%
(1x)
Kniha V kapitalismu. Proti kapitalismu. Za hranice kapitalismu. spojuje texty tří přednášek, které John Holloway nedávno přednesl v Kalifornském institutu integrálních studií v San Francisku.
politologie a politika

V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu

176 Kč
156 Kč
Volby do Poslanecké sněmovny 2017 - 11%
Kniha autorského kolektivu z Katedry politologie a Mezinárodního politologického ústavu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity komplexním způsobem analyzuje volby do Poslanecké sněmovny v roce 2017.
politologie a politika

Volby do Poslanecké sněmovny 2017

242 Kč
215 Kč
Miloš Zeman - Cesta k vítězství
(5x)
Díky této publikaci získáte přehled též o době těsně předvolební, o rozhodujících tématech a zásadních debatách obou kandidátů, kteří postoupili do druhého kola.
politologie a politika

Miloš Zeman - Cesta k vítězství

44 Kč
Dokážeme si vládnout sami
(3x)
Prezident Miloš Zeman má za sebou náročný a zároveň veleúspěšný rok. Během několika měsíců se setkal s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, britskou královnou Alžbětou II....
politologie a politika

Dokážeme si vládnout sami

44 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

politologie a politika
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
politologie a politika
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Nacionální socialismus - 20%
Přestože doba národního socialismu patří k jedné z nejlépe prozkoumaných epoch německých dějin, ještě stále kolují zvěsti a polopravdy. Odstranil Hitler nezaměstnanost? Ctili nacisté rodinné hodnoty?
politologie a politika
Ukázky

Nacionální socialismus

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>