Nejprodávanější Kniha - únor 2020
společenské vědy

Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
společenské vědy
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Bůh dokazatelně existuje - 11%
(1x)
Tato kniha je svým způsobem jedinečná. Vědecky vysvětluje existenci Boha. Autor je jeden z mála vědců, který spojil řadu vědních oborů k tomu, aby dokázal existenci Boha.
společenské vědy

Bůh dokazatelně existuje

356 Kč
316 Kč
Jak se vyrábí sociologická znalost - 11%
(3x)
S chutí, s humorem a s hlubokým porozuměním napsaná metodologická učebnice.
společenské vědy

Jak se vyrábí sociologická znalost

216 Kč
192 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Hello World - 11%
Umělá inteligence budí vášně – jedni ji vynášejí do nebes, jiní v ní vidí zkázu lidstva. Digitální současnost zábavným pohledem uznávané matematičky
společenské vědy

Hello World

314 Kč
279 Kč
Kritické myšlení - 11%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
společenské vědy

Kritické myšlení

107 Kč
95 Kč
Pravda v době populismu - 11%
I když všichni občas lžeme a i když si politika vysloužila zvláštní reputaci jako doména nepravd, Pravda v době populismu přináší argument, že odpovědnost vůči pravdě a pravdivosti není možné ani ve sféře politiky odsunout stranou.
společenské vědy

Pravda v době populismu

176 Kč
156 Kč
Svobodné ženy, svobodní muži - 44%
Provokativní, kritická, kontroverzní – to jsou adjektiva v poslední době nejčastěji spojovaná s Camille Pagliovou, přední americkou kritičkou, jež je někdy vnímána jako nástupkyně Susan Sontagové.
společenské vědy

Svobodné ženy, svobodní muži

262 Kč
148 Kč
Věda podle abecedy - 11%
(2x)
Známý popularizátor vědy, novinář Deníku N Petr Koubský dokáže složité souvislosti přiblížit tak, že jim dokáže porozumět i laik.
společenské vědy

Věda podle abecedy

314 Kč
279 Kč
Síla mýtu - 11%
(1x)
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
společenské vědy
Ukázky

Síla mýtu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 257 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 26 > >>