Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
zdraví a životní styl

Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - 20%
Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu...
zdraví a životní styl
Ukázky

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

169 Kč
135 Kč
Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdraví a životní styl
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Jóga a sex - 20%
(2x)

Lidská sexuální síla – cesta od tělesné radosti až k nejvyššímu štěstí...

Sexem k nebesům? Ano – a to doslova.

O ničem se netraduje tolik nepravd a mýtů jako o sexu a nic není spoutáno tolika tabu a zatíženo takovým nepochopením.

zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga a sex

254 Kč
203 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>