Nejprodávanější tituly - únor 2020
relaxace a cvičení

Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
relaxace a cvičení
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
relaxace a cvičení

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
relaxace a cvičení

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
relaxace a cvičení

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
relaxace a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Jóga a sex - 11%
(1x)

Lidská sexuální síla – cesta od tělesné radosti až k nejvyššímu štěstí...

Sexem k nebesům? Ano – a to doslova.

O ničem se netraduje tolik nepravd a mýtů jako o sexu a nic není spoutáno tolika tabu a zatíženo takovým nepochopením.

relaxace a cvičení

Jóga a sex

269 Kč
239 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
relaxace a cvičení

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>