Nejprodávanější knihy - únor 2020
naučná, odborná a učebnice

Sova byla pekařova dcera - 36%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
naučná, odborná a učebnice

Sova byla pekařova dcera

230 Kč
148 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
naučná, odborná a učebnice

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
naučná, odborná a učebnice

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Myslet z druhého místa - 11%
Co je to performativní filosofie a jakými tématy se zabývá? Jak souvisí filosofické myšlení s divadelní tvorbou? Filosofka Alice Koubová na tyto otázky odpovídá.
naučná, odborná a učebnice

Myslet z druhého místa

203 Kč
181 Kč
Biblický humanismus - 11%
Autor se zamýšlí nad ústředními biblickými idejemi, objasňuje tradiční i svá východiska jejich výkladu a pojednává o nich také v rámci znovunalezení Ducha v životě moderního člověka.
naučná, odborná a učebnice

Biblický humanismus

223 Kč
198 Kč
Jak na sítě - 11%
(1x)
Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. To jsou čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje.
naučná, odborná a učebnice

Jak na sítě

395 Kč
351 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
naučná, odborná a učebnice

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Maminko, není mi dobře
Dítě, to je pro rodiče především veliká radost – a také veliká starost. Zvlášť, když se objeví nemoc či neduh. Aby starosti o zdraví dítěte byly co nejmenší, přináší tato kniha osvědčené rady a postupy, co dělat.
naučná, odborná a učebnice

Maminko, není mi dobře

359 Kč
Obchodníci se strachem - 11%
(3x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Obchodníci se strachem

268 Kč
238 Kč
Piš, nebo střelím - 11%
(2x)
Když už se rozhodnete, že chce psát, musíte vědět, o čem. A než se dostaví opravdová inspirace, je zapotřebí zvládnout řemeslo. Právě k tomu slouží naše „cvičební kniha“, která vám nabídne hned 365 krátkých stylistických cvičení.
naučná, odborná a učebnice

Piš, nebo střelím

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>