Vítězslav Kremlík

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Vítězslav Kremlík (* 1976) se narodil v Náchodě, vystudoval anglickou filologii a historii na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci a dnes pracuje jako pedagog a překladatel. Vlivem klimatických změn na lidské dějiny se zabývá už téměř dvacet let. Zúčastnil se klimatické konference OSN v Kodani v roce 2009 a po aféře Climategate...
Zobrazit celý text
Nahoru

Vítězslav Kremlík v Oko Magazínu OKO

TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - jaro 2019: setkání s českými autory 14. března v pražském UMPRUM

Setkání s českými autory Velkého knižního čtvrtku už k celé akci neodmyslitelně patří. Letos se v pražském UMPRUM 14. března sešli: Marek Hilšer, Zita Pallavicini, Vítězslav Kremlík, Obonete S. Ubam, Lenka Horňáková - Civade, René Nekuda.
Aktuality

3 x setkání s česko-slovenskými autory Velkého knižního čtvrtku

Velký knižní čtvrtek - jaro 2019 vypukne 14. března. Ten den se v knihkupectvích kamených i virutálních začne prodávat 15 novinek. S autory těch českých se budete mít možnost setkat osobně. V Praze, v Brně a v Hradci Králové.
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - jaro 2019: Vítězslav Kremlík - Obchodníci se strachem

Autor nepopírá změnu klimatu, ale vysvětluje, že klimatické změny provázely člověka odjakživa, stejně jako rozmary počasí. „Pro lidstvo vždy byl problém přežít chladná období. Teplým obdobím se naopak říkalo klimatické optimum. Tvrdit, že...
Zobrazit celý text
Aktuality

Velký knižní čtvrtek - jaro 2019 ohlásil 15 novinkových titulů

15 vybraných novinek uvedených na knižní trh v jeden den. To všechno podpořeno zvýšeným mediálním zájmem. Velký knižní čtvrtek stratoval kdysi jednou za rok podzimní část knihkupecké sezóny. Poslední roky ale pro velký úspěch vykopává i sezónu jarní. Letos to bude 14. března.
Další články