Nejprodávanější tituly - únor 2020
předškoláci

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Kouká roura na kocoura - 11%
Veselé a hravé verše oblíbeného autora.
předškoláci

Kouká roura na kocoura

251 Kč
223 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
předškoláci

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
předškoláci

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
předškoláci

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Židovské pohádky a legendy - 11%
Vltavský vodník a mluvící zvířata, létající démoni, zloději a milosrdní lidé, a mezi jiným také králové Starého zákona Šalamoun a David – z této barevné příze je spředeno klubko židovských pohádek a pověstí.
předškoláci

Židovské pohádky a legendy

324 Kč
288 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů - 11%
(2x)
Správná pětka, to jsou čtyři děti: Julián, Dick, George a Anna. Plus jeden pes jménem Tim. Jejich dobrodružství baví malé i velké už přes tři čtvrtě století.
předškoláci

Správná pětka na ostrově pokladů

224 Kč
199 Kč
Matemág - 11%
Víme, že matematika může děti bavit. Je tomu tak, když ji používají jako nástroj pro dosahování vlastních cílů a výzev. Pokud zdolají překážky a dosáhnou svých cílů, zažívají zaslouženou radost z poznávání.
předškoláci

Matemág

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 124 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>